مزایای سلامتی نوشیدن دانههای چیا: ۸ مورد فواید سلامت طبق متخصصین تغذیه
دانههای چیا در آب دارای فواید متعددی از جمله هیدراتاسیون، بهبود سلامت پوست، کنترل وزن و کاهش فشار خون هستند اما مصرف زیاد آن ممکن است باعث نفخ و یبوست شود.

فواید سلامتی دانههای چیا در آب
دانههای چیا که از خانواده نعناع هستند و از گیاه Salvia hispanica به دست میآیند، امروزه به عنوان یک منبع عالی فیبر و اسیدهای چرب امگا-۳ شناخته میشوند. این دانهها میتوانند تا ۱۲ برابر وزن خود آب جذب کنند که باعث هیدراتاسیون مؤثر بدن میشود.
- بهبود سلامت پوست: هیدراتاسیون مناسب همراه با مواد مغذی دانهچیا
- کمک به دفع سموم: فیبر بالا باعث بهبود حرکات روده میشود
- کنترل وزن: ایجاد حس سیری با تشکیل ژل اطراف دانهها
- کاهش فشار خون: مطالعات دانشگاه اورگان این benefit را تأیید میکنند
- کاهش کلسترول: بخشی از برنامههای کاهش کلسترول بیماران
دکتر رالف والدو میگوید: “دانههای چیا سرشار از فیبر، پروتئین و امگا-۳ هستند که میتوانند به هضم، کاهش التهاب و سلامت قلب کمک کنند.”
امی الکساندر، متخصص تغذیه تأکید میکند: “مصرف بیش از حد ممکن است باعث نفخ یا یبوست شود، особенно اگر با آب کافی مصرف نشود.”
برای تهیه این نوشیدنی، ۱-۲ قاشق غذاخوری دانهچیا را در ۸ اونس آب مخلوط کرده و اجازه دهید ۱۰-۱۵ دقیقه بماند. میتوان از آبلیمو یا عسل برای طعمدهی استفاده کرد.
