غذاییهای فوقالعاده برای حفظ سلامت بینایی با افزایش سن
با افزایش سن، بینایی ما به طور طبیعی تغییر میکند. خوردن غذاهای خاصی مانند بروکلی، ماهی سالمون و هویج میتواند به محافظت از چشمها در برابر دژنراسیون ماکولا و سایر مشکلات چشمی کمک کند.

حفظ سلامت بینایی با تغذیه مناسب
سلامت چشمها با افزایش سن بهطور طبیعی کاهش مییابد، اما میتوان با تغذیه مناسب از بروز مشکلات جدی مانند دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) پیشگیری کرد. تحقیقات نشان میدهد که مواد مغذی خاصی مانند لوتئین، زآگزانتین، امگا ۳ و ویتامینهای A, C, E نقش کلیدی در محافظت از بینایی دارند. این مواد مغذی در غذاهای مختلفی یافت میشوند و میتوانند به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای چشمی کمک کنند.
- بروکلی: حاوی ایندول-۳-کاربینول است که سموم را از شبکیه پاک میکند
- ماهی سالمون: اسیدهای چرب امگا ۳ آن خطر خشکی چشم را کاهش میدهد
- هویج: بتاکاروتن موجود در آن به تولید ویتامین A کمک میکند
- تخم آفتابگردان: ویتامین E آن از چشم در برابر استرس اکسیداتیو محافظت میکند
- اسفناج: منبع غنی لوتئین و زآگزانتین برای سلامت چشم
“خوردن تخم مرغ به میزان متعادل (۲-۴ عدد در هفته) خطر ابتلا به AMD را به طور قابل توجهی کاهش میدهد” “ویتامین E یک آنتی اکسیدان مهم است که بدن نمیتواند آن را تولید کند و باید از منابع غذایی دریافت شود”
با گنجاندن این غذاهای فوقالعاده در رژیم غذایی روزانه، میتوان سلامت بینایی را در طول عمر حفظ کرد و از مشکلات چشمی مرتبط با افزایش سن پیشگیری نمود.




