تنها تصمیم آشپزی ۱۲ دقیقهای که در این فصل تعطیلات پشیمانش نخواهید شد
بله، شما میتوانید یک سیبزمینی پفکرده را سریعتر از باز کردن هدایایتان داشته باشید. روش سنتی فر هدر دادن زمان است. با روش ترکیبی “مایکروویو و هواپز” در تنها ۱۲ دقیقه به نتیجهای عالی برسید.
۳ دقیقه مطالعه

روش ترکیبی برای سیبزمینی پخته عالی
این روش سریع آشپزی با ترکیب مایکروویو و هواپز شما را از انتظار یک ساعته برای پخت سیبزمینی نجات میدهد. مایکروویو داخل سیبزمینی را به سرعت نرم میکند اما پوست آن را مرطوب و شل باقی میگذارد. از طرفی، هواپز پوستی ترد و طلایی ایجاد میکند اما برای پخت مرکز زمان زیادی نیاز دارد.
- پخت اولیه در مایکروویو: سیبزمینی را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در مایکروویو بپزید تا کاملاً نرم شود.
- تفت نهایی در هواپز: سیبزمینی را به مدت ۴ دقیقه در هواپز قرار دهید تا پوست آن ترد و طلایی شود.
- نتیجه ایدهآل: در تنها ۱۲ دقیقه به سیبزمینیی با داخل پفکرده و پوستی ترد میرسید.
“با نرم کردن سیبزمینی در مایکروویو و سپس تفت دادن آن در هواپز، سیستم را دور میزنید.”
این روش برای فصل تعطیلات که زمان با ارزش است عالی میباشد و نتیجهای مشابه پخت طولانی در فر داغ ارائه میدهد.


