تاثیر غذا بر بوی بدن و جذابیت شخصی از طریق دو مسیر اصلی
غذا از طریق دو مسیر اصلی روده و پوست بر بوی بدن تاثیر میگذارد. تحقیقات نشان میدهد برخی مواد غذایی مانند سیر و میوهجات میتوانند بوی بدن را جذابتر کنند.

تاثیر غذا بر بوی بدن و جذابیت
غذا از دو مسیر اصلی روده و پوست بر بوی بدن تاثیر میگذارد. در فرایند هضم، باکتریهای رودهای مواد غذایی را متابولیزه کرده و گازهایی آزاد میکنند که باعث بوی بد دهان میشوند. از سوی دیگر، ترکیبات شیمیایی حاصل از متابولیسم غذا وارد جریان خون شده و از طریق تعریق با باکتریهای پوست واکنش میدهند.
- میوهها و سبزیجات: کلم بروکلی، سیر و پیاز حاوی ترکیبات گوگردی هستند که بوی تندی ایجاد میکنند
- گوشت و ماهی: پروتئینهای حیوانی به اسیدهای آمینه تجزیه شده و با عرق واکنش میدهند
- الکل و قهوه: الکل باعث کمآبی و بوی بد دهان میشود، کافئین تعریق را افزایش میدهد
- تاثیر جذابیت: مطالعات نشان داده سیر بوی عرق زیر بغل را جذابتر میکند
- رژیم غذایی سالم: مصرف بیشتر میوه و سبزیجات بوی بدن را خوشایندتر میکند
"هرچند سیر بوی دهان را بد میکند، اما بوی عرق زیر بغل را جذابتر میکند"
"مردانی که میوه و سبزی بیشتری مصرف میکنند، بویی میوهای، گُلی و شیرینتر دارند"




