زنجان در صدر کیفیت نان و آرد کشور؛ نظارت از مزرعه تا سفره
ادارهکل غله استان زنجان با اجرای طرح نظارت دقیق از کارخانجات آردسازی تا نانواییها، جایگاه برتر این استان را در کیفیت آرد و نان کشور حفظ کرده است. بازدیدهای منظم و آزمایشهای تخصصی کیفیت تولید را تضمین میکنند.

کیفیت برتر نان و آرد در استان زنجان
استان زنجان به عنوان یکی از سه استان برتر ایران در زمینه کیفیت نان و آرد شناخته میشود که این موفقیت حاصل نظارت دقیق از مزرعه تا سفره است. ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان با اجرای برنامهای منظم از بازرسیهای تخصصی، کیفیت آردهای تولیدی و نان عرضهشده را تحت پایش مستمر قرار داده است.
- بازدیدهای دوهفتهای از کارخانجات آردسازی با نمونهبرداری برای آزمایشهای رطوبت، پروتئین، گلوتن و میکروبی
- نظارت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد بر کیفیت خمیر و فرآیند پخت
- ارزیابی کلیه مراحل از خرید گندم تا بوجاری، آسیاب و بستهبندی
- نمونهبرداری از نانواییها و بررسی شاخصهای پخت و سلامت خمیر
- اعمال تذکر کتبی و گزارش به مراجع قانونی در صورت تخلف
ولیاله زمانی: «زنجان در اغلب سالها رتبه نخست یا دوم کیفیت آرد و نان را کسب کرده است» مدیرکل غله استان: «نظارت از مزرعه تا سفره عامل اصلی این موفقیت است»
شش کارخانه آردسازی فعال در زنجان سالانه ۱۲۵ هزار تن آرد تولید میکنند و استمرار این نظارتها، استان را به قطب تولید آرد و نان باکیفیت تبدیل کرده است.




