معرفی مقصران چند برابر شدن قیمت گوشت؛ پوریان: مردم توان خرید از دست دادهاند
رئیس شورای تأمین دام کشور اعلام کرد تغییر ارز ترجیحی به مبادلهای، کمبود نهادههای دامی و بیماری تب برفکی باعث افزایش شدید قیمت گوشت قرمز از ۳۰۰ هزار به ۶۵۰ هزار تومان شده است.

افزایش سرسامآور قیمت گوشت قرمز
منصور پوریان، رئیس شورای تأمین دام کشور، در گفتوگویی خبری علل اصلی چند برابر شدن قیمت گوشت قرمز در یک سال اخیر را تشریح کرد. وی اشاره کرد که تغییر سیاستهای ارزی دولت در تخصیص ارز از ترجیحی به مبادلهای، کمبود نهادههای دامی و شیوع بیماری تب برفکی در دامها منجر به افزایش قیمت گوشت از کیلویی ۳۰۰ هزار تومان به ۶۵۰ هزار تومان شده است. پوریان تاکید کرد که این افزایش قیمت باعث شده «مردم دیگر توان خرید گوشت قرمز کیلویی ۶۵۰ هزار تومان را ندارند».
- تغییر ارز ترجیحی به مبادلهای برای گوشت گرم
- کمبود نهادههای دامی به دلیل نوسانات بازار
- تاثیر بیماری تب برفکی بر تولید گوشت
- افزایش قیمت گوشت گوساله برزیلی از ۳۰۰ هزار به ۶۵۰ هزار تومان
- لزوم تعدیل قیمتها برای حفظ قدرت خرید مردم
«مردم توان خرید گوشت قرمز با قیمتهای فعلی را ندارند. قرار نیست ما گوشت را وارد کنیم و بازار پر، اما قیمتها بالا باشد.»
«تاثیرات قیمتی این نوع واردات گوشت روی بازار کاملا طبیعی بود زیرا هدف و مبنا، کنترل و کاهش تورم گوشت قرمز بود.»
برای حل این مشکل، پوریان خواستار اقدام فوری دولت برای تعدیل قیمت گوشت و ساماندهی بازار نهادههای دامی شد.


