طعم گوشت دایناسورها: از استیک استگوسور تا تیرکس بدطعم
تحلیل یک دیرینهشناس درباره طعم احتمالی گوشت دایناسورها: گیاهخواران خوشمزهتر از گوشتخواران بودهاند و برخی گونهها ممکن است سمی بودند.

طعم گوشت دایناسورها از نگاه دیرینهشناسی
پروفسور استیو بروسات، دیرینهشناس مشهور و مشاور فیلمهای دنیای ژوراسیک، معتقد است گوشت دایناسورها قابل خوردن بوده اما طعم آن بسته به نوع دایناسور متفاوت بوده است. او توضیح میدهد: «معمولاً حیوانات گیاهخوار خوشمزهتر از گوشتخواران هستند. پس دایناسورهای گیاهخوار مانند استگوسور احتمالاً طعم خوبی داشتند، اما شکارچیانی مثل تیرکس یا ولوسیرپتور بدطعم بودهاند.»
- خطرات احتمالی: برخی دایناسورها ممکن است مانند پرنده سمی پیتویی کلاهدار، گوشت سمی داشتهاند
- مقایسه با گونههای امروزی: پرندگان و تمساحها به عنوان نزدیکان دایناسورها امروزه خورده میشوند
- تجربه مشابه: دانشمندان اخیراً گوشت ۵۰ هزارساله یک بایسون منقرضشده را پختند که همچنان قابل خوردن بود
«مطمئناً گوشت دایناسور قابل خوردن بوده و بسته به نوع دایناسور، ممکن است طعم خوبی هم داشته باشد» - پروفسور بروسات
«ابتدا احساس سوزش و بیحسی میکنید. مقادیر بالاتر ممکن است به فلج یا حتی مرگ منجر شود» - جک دامبچر درباره پرندگان سمی
در نهایت، اگر دایناسورها منقرض نمیشدند، احتمالاً گوشت برخی از آنها جزو غذاهای لذیذ محسوب میشد، اما باید از گونههای گوشتخوار و potentially سمی دوری میکردیم.




