مصرف غذاهای فوقفرآوریشده به مغز آسیب میرساند
مطالعه جدید نشان میدهد غذاهای فوقفرآوریشده خطر زوال عقل را افزایش داده و حتی کاهش کوچک در مصرف این خوراکیها میتواند ریسک ابتلا را کاهش دهد.

تأثیر غذاهای فوقفرآوریشده بر سلامت مغز
براساس مطالعه جدید انجام شده، مصرف غذاهای فوقفرآوریشده مانند تنقلات، نوشابههای گازدار، چیپس و کلوچه نه تنها باعث چاقی میشوند بلکه به مغز آسیبهای جدی وارد میکنند. تحقیقات نشان میدهد افرادی که این غذاهای ناسالم مصرف میکنند ۴۳ درصد بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل هستند. این مطالعه که روی ۷۰ هزار انگلیسی انجام شد، تأثیر رژیم غذایی فرآوری شده را بررسی کرد.
- غذاهای فوقفرآوریشده سرشار از چربی، شکر و نمک هستند
- این مواد غذایی پروتئین و فیبر کم و حاوی رنگهای مصنوعی هستند
- تنها ترک مصرف یک شکلات در روز خطر ابتلا را تا ۳ درصد کاهش میدهد
- غذاهای آماده، بستنی، سوسیس و مرغ سرخ شده از پرمصرفترینها هستند
- تغییرات کوچک در رژیم غذایی میتواند تفاوت قابلتوجهی ایجاد کند
Huiping Li از دانشگاه پزشکی تیانجین: «لازم است بدانید تغییرات کوچک و قابل کنترل در رژیم غذایی ممکن است در خطر ابتلا به زوال عقل در افراد تفاوت ایجاد کند»
این یافتهها اهمیت توجه به تغذیه سالم و کاهش مصرف مواد غذایی آسیبرسان را بیش از پیش نشان میدهد.




