راز گرانی گوشت فاش شد: دلالان عامل اصلی افزایش قیمت
رئیس اتحادیه گوسفندداران فاش کرد دلالان گوشت را کیلویی ۳۸۰ هزار تومان از دامدار خریداری و تا ۱.۶ میلیون تومان در تهران میفروشند که سود نامتعارف ۳۲۰ درصدی ایجاد کرده است.

امین ملکدار، رئیس اتحادیه گوسفندداران فیروزکوه، دلالان را عامل اصلی گرانی گوشت قرمز معرفی میکند. به گفته وی دلالان گوشت را با قیمت ۳۸۰ هزار تومان از دامدار خریداری و در شمال تهران تا ۱.۶ میلیون تومان به فروش میرسانند.
عوامل گرانی گوشت
- حاشیه سود نامتعارف دلالان (بیش از ۳۲۰ درصد)
- انحصار زنجیره تأمین توسط دلالان
- افزایش هزینه نهادهها مانند یونجه و جو
- هزینههای جعلی بستهبندی و حملونقل
"اگر مدیریت نهادهها و قیمتها را به اتحادیه بسپارند، گوشت باکیفیت بره فقط ۸۵۰ هزار تومان به دست مصرفکننده میرسد."
"دامداران با افزایش هزینه نهادهها زیان میبرند، اما دلالان با انبارداری و حملونقل جعلی، حاشیه سود ۱.۲ میلیون تومانی میبرند."
این وضعیت باعث کاهش ۳۰ درصدی قدرت خرید خانوارها شده و خطر ورشکستگی تولیدکنندگان کوچک و افزایش قیمت تا ۲ میلیون تومان وجود دارد.


