ظرفیت بالای صادرات ماهیان سردابی و خاویاری رودسر
فرماندار رودسر از تولید ۲۵۰ تن ماهی گوشتی و ۳۵۰ کیلو خاویار با ارزش صادراتی ۳۰ میلیون تومان برای هر کیلو خبر داد و بر پتانسیل بالای شهرستان در حوزه شیلات تأکید کرد.

ظرفیتهای صادراتی شیلات رودسر
فرماندار رودسل با اشاره به ظرفیتهای بالای تولید ماهیان سردابی از جمله قزلآلا و ماهیان خاویاری، از تولید ۲۵۰ تن ماهی گوشتی و ۳۵۰ کیلو خاویار در این شهرستان خبر داد. ارزش صادراتی هر کیلو خاویار تولیدی حدود ۳۰ میلیون تومان برآورد شده که نشاندهنده پتانسیل اقتصادی قابل توجه این منطقه است.
- تولید ۲۵۰ تن ماهی گوشتی و ۳۵۰ کیلو خاویار تاکنون
- ارزش صادراتی هر کیلو خاویار: ۳۰ میلیون تومان
- فعالیت ۱۰ پره پردهدار در بخش دریا از ابتدای مهرماه
- تولید ۱۲۰ تن ماهی استخوانی با ارزش اقتصادی ۷۰ میلیارد تومان
- تأمین بخش قابل توجهی از نیاز غذایی مردم منطقه
"هر کیلو خاویار تولیدی در شهرستان رودسر حدود ۳۰ میلیون تومان ارزش صادراتی دارد" "شهرستان رودسر میتواند به یکی از قطبهای تولید ماهیان سردابی و خاویاری کشور تبدیل شود"
با توجه به ظرفیتهای طبیعی و سرمایهگذاری در حوزه شیلات، رودسل پتانسیل تبدیل شدن به یکی از قطبهای مهم تولید ماهیان سردابی و خاویاری در کشور را داراست.




