افزایش مصرف گوشت در ایران پس از ۴ سال کاهش
طبق آمار مرکز آمار ایران، مصرف گوشت در آبان ۱۴۰۴ پس از چهار سال روند کاهشی، افزایش ۲۸ درصدی داشته و به ۴۳ هزار تن رسیده است.

افزایش مصرف گوشت در ایران پس از چهار سال
طبق آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران برای آبان ۱۴۰۴، وزن گوشت قرمز عرضهشده در کشتارگاههای کشور به ۴۳ هزار و ۴۷ تن رسیده که نشاندهنده افزایش ۲۸ درصدی نسبت به آبان سال گذشته است. این افزایش پس از چهار سال روند کاهشی مصرف گوشت از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ اتفاق افتاده است.
- سهم گوشت گاو و گوساله با ۲۴۴۲۲ تن (۵۶.۷ درصد) بیشترین میزان را داشته است
- گوشت گوسفند و بره با ۱۴۳۶۸ تن (۳۳.۴ درصد) در رتبه دوم قرار دارد
- گوشت بز و بزغاله با ۳۲۶۲ تن (۷.۶ درصد) در رتبه سوم است
- بیشترین افزایش مربوط به گوشت گاومیش و بچهگاومیش با ۶۰ درصد رشد بوده است
- تنها کاهش مربوط به گوشت شتر و بچهشتر با ۹ درصد کاهش است
«مصرف گوشت در سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب حدود ۵۵، ۵۳، ۳۷ و ۳۴ هزار تن بوده است»
«در ۱۲ ماه اخیر بیشترین میزان عرضه گوشت به مهر ۱۴۰۴ با ۴۶.۱ هزار تن مربوط است»
این آمار نشان میدهد که اگرچه نسبت به ماه قبل (مهر ۱۴۰۴) کاهش ۷ درصدی داشتهایم، اما总体上 روند مصرف گوشت در کشور بهبود یافته است.




