آغاز برداشت نیشکر در شهرستان صومعهسرا
فرماندار صومعهسرا از آغاز برداشت نیشکر در این شهرستان خبر داد. صومعهسرا با ۲۴ هکتار اراضی نیشکرکاری و تولید سالانه ۳۰ تن شکر سیاه، قطب تولید این محصول ارگانیک در استان گیلان محسوب میشود.

آغاز برداشت نیشکر در صومعهسرا
مراسم آغاز برداشت محصول نیشکر در شهرستان صومعهسرا استان گیلان با حضور دکتر حمید رضایی، فرماندار این شهرستان و جمعی از مسئولین محلی در روستای کلسر بخش مرکزی صومعهسرا برگزار شد. صومعهسرا به عنوان قطب تولید شکر سیاه در استان گیلان شناخته میشود که دارای ۲۴ هکتار اراضی زیر کشت نیشکر است.
- تولید سالانه ۳۰ تن شکر سیاه ارگانیک
- ۲۴ هکتار اراضی اختصاص یافته به کشت نیشکر
- برگزاری مراسم افتتاحیه در روستای کلسر
- حضور فعال مسئولین استانی و محلی
- اهمیت اقتصادی این محصول برای منطقه
فرماندار صومعه سرا تأکید کرد: "صومعهسرا قطب تولید شکر سیاه در استان گیلان محسوب میشود."
این رویداد کشاورزی نشاندهنده توجه به توسعه محصولات ارگانیک و تقویت اقتصاد محلی در استان گیلان است.


