استفاده از رنگ پوست حشرات در مواد غذایی؛ تأیید توسط سازمان غذا و دارو
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو اعلام کرد رنگ طبیعی قرمز (E۱۲۰) که از پوست حشرات تهیه میشود، پس از بررسیهای فقهی و بهداشتی برای مصرف در محصولات غذایی تأیید شده است. این رنگ در محصولات صنعتی مانند اسنکها استفاده خواهد شد.

استفاده از رنگ حشرات در مواد غذایی تأیید شد
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، دکتر حسین رستگار، اعلام کرد که رنگ طبیعی قرمز با کد E۱۲۰ که از پوست نوعی حشرات تهیه میشود، پس از بررسیهای دقیق علمی و فقهی برای مصرف در محصولات غذایی مورد تأیید قرار گرفته است. این موضوع ابتدا در فضای مجازی در مورد برخی فرآوردههای غذایی به ویژه اسنکها مطرح شده بود.
- بررسیهای دقیق علمی و فقهی برای مطابقت با معیارهای بهداشتی و اصول شرعی انجام شد
- کارشناسان مرکز ملی تحقیقات حلال فرآیند تولید و تأمین این رنگ طبیعی را رصد میکنند
- استفاده از این رنگ در محصولات غذایی از جمله خوراکیهای صنعتی محبوب بین کودکان بلامانع است
- سازمان غذا و دارو از مردم خواسته به برچسب مواد تشکیلدهنده محصولات توجه کنند
- در صورت مشاهده موارد مشکوک باید اطلاع دهند تا اقدامات نظارتی انجام شود
"بررسیهای دقیق علمی و فقهی انجام شد تا منشأ رنگ و فرآیند تولید آن با معیارهای بهداشتی و اصول شرعی مطابقت داشته باشد."
"با این تاییدیه، استفاده از رنگ طبیعی قرمز در محصولات غذایی، از جمله برخی خوراکیهای صنعتی محبوب بین کودکان، برای مصرفکنندگان بلامانع است."
این تصمیم نشاندهنده توجه ویژه مسئولان به جنبههای بهداشتی و شرعی در تولید مواد غذایی است و تأکید بر شفافیت اطلاعات برای مصرفکنندگان دارد.




