برداشت گیاه دارویی مارچوبه در بخش شمیل هرمزگان آغاز شد
برداشت گیاه دارویی مارچوبه از زمینهای کشاورزی بخش شمیل هرمزگان برای نخستین بار آغاز شده و پیشبینی میشود سطح زیر کشت به ۱۰ هکتار افزایش یابد.

برداشت مارچوبه در بخش شمیل هرمزگان
برداشت گیاه دارویی مارچوبه از زمینهای کشاورزی بخش شمیل در استان هرمزگان برای نخستین بار آغاز شده است. مریم فامیل، رئیس مرکز جهاد کشاورزی بخش شمیل اعلام کرد که این محصول پس از ۷ ماه کشت، اکنون در حال برداشت است و پیشبینی میشود سطح زیر کشت در سال زراعی جاری به ۱۰ هکتار افزایش یابد. از هر هکتار زمین بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ کیلوگرم محصول مارچوبه برداشت میشود که به صورت ارگانیک کشت شده است.
- برداشت این گیاه هر دو روز یکبار پس از کفبری انجام میشود
- آبیاری مارچوبه با توجه به فصل و میزان رطوبت محیط تنظیم میشود
- خرید محصول به صورت تضمینی توسط شرکتهای بازرگانی معتبر انجام میگیرد
- گیاه مارچوبه پس از سه سال به رشد اقتصادی میرسد
- این گیاه دارای عمر متوسط ۱۵ ساله است و جزو گیاهان چندساله محسوب میشود
مریم فامیل: "امسال برای نخستین بار گیاه دارویی مارچوبه کشت شده و پس از ۷ ماه در حال برداشت هستیم"
"گیاه مارچوبه منبع خوبی از پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم و آهن است"
این گیاه دارویی دارای خواص متعددی از جمله کاهش وزن، پیشگیری از عفونت مجاری ادراری، سلامت روده و استخوانها و کمک به انعقاد خون است. توسعه کشت مارچوبه در منطقه میتواند نقش مهمی در تنوع بخشیدن به محصولات کشاورزی استان هرمزگان ایفا کند.
