تولید بیش از ۲۱ هزار تن گوشت سفید در استان هرمزگان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از تولید بیش از ۲۳ هزار تن انواع گوشت و ۱۰ هزار تن شیر در نیمه اول سال جاری در این استان خبر داد.

تولیدات دامی هرمزگان در نیمه اول سال
استان هرمزگان در نیمه اول سال جاری موفق به تولید ۲۱ هزار تن گوشت سفید، ۲۲۰۰ تن گوشت قرمز، ۱۰ هزار تن شیر خام و ۱۳۶ تن عسل شده است. محمد قریشی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، در گزارشی از عملکرد شش ماهه نخست سال اعلام کرد که این استان در زمینه تولیدات دامی پیشرفت قابل توجهی داشته است.
- صدور مجوزهای متعدد برای پرواربندی گوساله، پرورش بز داشتی و گاو شیری
- اعطای ۸ مجوز تأسیس برای مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۲۰ هزار قطعه
- اجرای طرحهای تخصصی در حوزه اصلاح نژاد دام
- تجهیز واحدهای دامپروری به ابزارهای نوین مانند شیردوش و ردیاب شتر
- صدور ۲۰ مجوز بهرهبرداری در بخش زنبورداری با ظرفیت ۶۵۰ کلنی
"این اقدامات نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی، افزایش تولید داخلی و ایجاد اشتغال پایدار در استان هرمزگان ایفا خواهد کرد."
برنامهریزی برای توسعه پایدار بخش دامپروری و افزایش بهرهوری از جمله اهداف اصلی این سازمان در استان هرمزگان است.




