برداشت ۹۵ درصدی برنج کشت دوم در آمل
معاون جهاد کشاورزی مازندران از برداشت ۹۵ درصدی محصول برنج از ۲۱ هزار هکتار اراضی شالیزاری آمل در کشت مجدد خبر داد.

برداشت موفقیتآمیز برنج در آمل
شهرستان آمل با حدود ۴۳ هزار هکتار اراضی شالیزاری، یکی از مهمترین قطبهای تولید برنج در استان مازندران به شمار میرود. به گزارش محمد هادیزاده، معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران، ۹۵ درصد از محصول کشت دوم برنج از ۲۱ هزار هکتار اراضی شالیزاری این شهرستان برداشت شده است. وی در گفتگو با خبرنگار مهر بر اهمیت تقویت تولید داخلی تأکید کرد و افزود: افزایش سطح زیرکشت و برداشت موفقیتآمیز محصول در کشت دوم، نتیجه تلاش کشاورزان سختکوش این منطقه است و نشان میدهد که تولید بومی میتواند در برابر فشارهای اقتصادی اثرگذار باشد.
- شهرستان آمل با ۴۳ هزار هکتار شالیزار یکی از قطبهای اصلی تولید برنج است
- برداشت ۹۵ درصدی از ۲۱ هزار هکتار اراضی کشت دوم انجام شده
- عملیات برداشت تا پایان آبانماه ادامه خواهد داشت
- تأمین امنیت غذایی کشور از طریق توسعه کشت دوم میسر میشود
- خودکفایی در محصولات اساسی مانند برنج ضرورتی انکارناپذیر است
«عملکرد کشاورزان شهرستان نشان داده که توسعه کشت دوم میتواند گامی مؤثر در تأمین امنیت غذایی کشور باشد»
«تولید بومی میتواند در برابر فشارهای اقتصادی اثرگذار باشد»



