وحیدی: ۳۰ درصد گوشت خراسان شمالی توسط عشایر تولید میشود
سرپرست اداره امور عشایری خراسان شمالی اعلام کرد عشایر این استان بین ۲۵ تا ۳۰ درصد گوشت استان را تولید میکنند و دارای ۶۱۰ هزار رأس دام هستند.

نقش عشایر در تولید گوشت خراسان شمالی
سرپرست اداره کل امور عشایری خراسان شمالی در جلسه شورای عشایری استان اعلام کرد که عشایر این استان با دارا بودن ۶۱۰ هزار رأس دام، بین ۲۵ تا ۳۰ درصد از گوشت مورد نیاز خراسان شمالی را تأمین میکنند. این آمار نشاندهنده اهمیت نقش عشایر در امنیت غذایی استان است.
- از ابتدای سال جاری ۲۳ تن نهاده دامی بین عشایر توزیع شده است
- ۲۲ درصد از مراتع استان در اختیار عشایر قرار دارد
- سالانه ۱۸۰۰ متر مکعب آب بین عشایر استان توزیع میشود
- سه پروژه مهم آبرسانی به عشایر در حال اجراست
- پروژه آبرسانی به دشت گلیل شیروان ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
میثم وحیدی تأکید کرد: “عشایر استان ۶۱۰ هزار راس دام دارند که بین ۳۰ تا ۲۵ درصد گوشت استان را تامین میکنند.”
وی افزود: “پروژه آب شرب عشایر جیرانسو و پروژه عملیاتی ساختمانی بند خاکی میان دشت از طرحهای آب رسانی در حال اجرا میباشد.”
این گزارش حاکی از برنامهریزیهای جدی برای حمایت از جامعه عشایری و تقویت نقش آنان در تولیدات دامی استان است.




