ظرفیت تبدیل برنج در گیلان به ۱.۲ میلیون تن رسید
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از نوسازی ۴۰۷ شالیکوبی خبر داد و اعلام کرد ظرفیت تبدیل برنج در این استان به ۱.۲ میلیون تن افزایش یافته است.

افزایش ظرفیت تبدیل برنج در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، صالح محمدی، از رسیدن ظرفیت تبدیل برنج در این استان به ۱.۲ میلیون تن خبر داد. این افزایش ظرفیت در پی نوسازی و تجهیز ۴۰۷ واحد شالیکوبی در گیلان محقق شده است. استان گیلان با دارا بودن ۱۴۲۵ شالیکوبی دارای پروانه بهرهبرداری، رتبه نخست کشور را در این حوزه به خود اختصاص داده است.
- نوسازی و تجهیز ۴۰۷ واحد شالیکوبی در استان
- ظرفیت اسمی تبدیل شلتوک به برنج سفید: ۱.۲ میلیون تن
- ظرفیت عملی سالانه: ۷۰۰ هزار تن
- برگزاری دورههای آموزشی برای بهرهبرداران
- اجرای سیستمهای سورتینگ و بستهبندی
“اصلاح ساختار، مدرنسازی و اجرای طرحهای توسعه از اولویتهای جهاد کشاورزی برای کاهش ضایعات و افزایش کیفیت تولید است.”
“در راستای ارتقای دانش بهرهبرداران، دورههای آموزشی متعددی برگزار شده است.”
این اقدامات در راستای کاهش ضایعات، بهبود کیفیت تولید و تقویت بازاریابی برنج گیلان انجام شده است.




