پایداری تولید جوجهریزی در مرغداریهای استان قزوین
طی هشت ماه گذشته بیش از ۳۱ میلیون و ۵۸۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان قزوین انجام شده و بیش از ۶۱ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

۳۵٪داغ
پایداری تولید مرغ در قزوین
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی قزوین اعلام کرد که طی هشت ماه گذشته بیش از ۳۱ میلیون و ۵۸۰ هزار قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام شده است. این میزان تولید بیانگر پایداری و استمرار فعالیت در مرغداریهای منطقه است.
- تولید بیش از ۶۱ هزار و ۵۷۸ تن گوشت مرغ در این مدت
- میانگین ماهانه چهار میلیون قطعه جوجهریزی
- ثبت چهار میلیون و ۱۳۱ هزار قطعه جوجهریزی در آذرماه
- مدیریت مناسب تولید علیرغم کاهش نهادههای طیور
- همراهی مرغداران در تداوم تولید
علی رمضانپور در این باره گفت: “با وجود کاهش در تأمین نهادههای طیور، مدیریت مناسب تولید و همراهی مرغداران از عوامل مؤثر در تداوم و ثبات تولید گوشت مرغ در استان بوده است.”




