کشتار ۳ هزار دام سبک و سنگین در کشتارگاه گچساران
مسئول کشتارگاه شهرداری دوگنبدان از کشتار ماهیانه ۳ هزار دام سبک و سنگین خبر داد و تأکید کرد که نظارت دامپزشکی و شرعی به صورت کامل انجام میشود.

کشتارگاه گچساران و فرآیند نظارتی آن
کشتارگاه گچساران در استان کهگیلویه و بویراحمد ماهیانه ۳ هزار دام سبک و سنگین را تحت نظارت مستقیم ناظر شرعی و دامپزشک کشتار میکند. محسن احمدی، مسئول این واحد، اعلام کرد که اگرچه سیستم کشتارگاه سنتی است، اما نحوه نظارت بر کشتار و کیفیت نگهداری لاشه گوشت در حد کشتارگاه صنعتی انجام میشود.
- کلیه کشتارها پس از تأیید دامپزشک، مهر دامپزشکی دریافت میکنند
- لاشهها به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه نگهداری شده و سپس با ماشینهای یخچال دار توزیع میشوند
- دامهای بیمار از مدار مصرف خارج و در کورههای مخصوص امحا میشوند
- مشکل رهاسازی ضایعات در طبیعت امسال به صورت بهداشتی حل شده اما مشکل خون آبه هنوز پابرجاست
- به مردم توصیه شده از مراکز غیرقانونی خرید نکنند و فقط گوشت دارای مهر دامپزشکی مصرف نمایند
“کشتارگاه گچساران تنها کشتارگاهی است که بعد از کشتار دام، لاشه آن را به مدت ۲۴ ساعت در سردخانه نگهداری میکند.”
“به مردم توصیه میکنیم به هیچ وجه از مراجع و کشتار غیرقانونی خریداری نکنند زیرا لاشه گوشت حتماً باید مهر دامپزشکی داشته باشد.”
این کشتارگاه با وجود چالشهای زیست محیطی، تلاش میکند استانداردهای لازم را رعایت کرده و سلامت گوشت عرضه شده را تضمین نماید.


