غذاهای فوق فرآوری شده و پرخوری در نوجوانان
تحقیقات جدید نشان میدهد نوجوانان ۱۸ تا ۲۱ سال پس از مصرف غذاهای فوق فرآوری شده، حتی در زمان عدم گرسنگی، تمایل به پرخوری پیدا میکنند که میتواند منجر به افزایش وزن شود.

تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر پرخوری نوجوانان
تحقیقات جدید مؤسسه تحقیقات زیستپزشکی فرالین نشان میدهد که غذاهای فوق فرآوری شده میتوانند باعث پرخوری در نوجوانان ۱۸ تا ۲۱ سال شوند. این مطالعه بر روی ۲۷ نفر در محدوده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال انجام شد و شرکتکنندگان به مدت دو هفته تحت دو رژیم غذایی مختلف قرار گرفتند.
- در یک گروه، ۸۱٪ کالری از غذاهای فوق فرآوری شده تأمین میشد
- گروه دیگر رژیم غذایی با غذاهای سالم و غیرفرآوری شده داشت
- نوجوانان جوانتر (۱۸-۲۱ سال) پس از رژیم غذایی فوق فرآوری شده، حتی زمانی که گرسنه نبودند، میانوعده بیشتری مصرف کردند
«الکس دیفلیسینتونیو» پژوهشگر این مطالعه تاکید کرد: “خوردن میانوعده در زمان عدم گرسنگی، پیشبینیکننده مهمی برای افزایش وزن در آینده در جوانان است.”
غذاهای فوق فرآوری شده حاوی چربیهای اشباع، نشاسته و قندهای افزوده هستند و با انواع افزودنیها طعم و ماندگاری بهتری پیدا میکنند. این تحقیق نشان میدهد که قرار گرفتن در معرض این نوع غذاها میتواند رفتارهای غذایی ناسالم را در نوجوانان تشدید کند.




