نظارت میدانی بر کیفیت آرد و نان در کنگاور
سرپرست اداره غله شهرستان کنگاور با حضور در کارخانه آرد گلچین، روند تولید آرد را بررسی و نمونههایی از آرد، گندم و نان واحدهای خبازی این شهرستان را برای کنترل کیفی برداشت کرد.

نظارت بر کیفیت آرد و نان در کنگاور
در ادامه برنامههای نظارتی حوزه تأمین و توزیع آرد و نان، بازدیدی از خط تولید کارخانه آرد گلچین کنگاور با هدف ارزیابی کیفیت فرآیند تولید انجام شد. علی ملکشاهی، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه اعلام کرد که در این برنامه، نمونههایی از آرد و گندم موجود در خط تولید کارخانه برداشت و برای انجام آزمایشهای تخصصی به مراکز مربوطه ارسال شد تا از انطباق آنها با استانداردهای تعیینشده اطمینان حاصل شود.
-برداشت نمونههای آرد و گندم از خط تولید کارخانه -بررسی واحدهای خبازی سطح شهرستان کنگاور -جمعآوری نمونه آرد مصرفی و نان تولیدی برای کنترل کیفیت -تأکید بر اهمیت سلامت و کیفیت نان بهعنوان قوت غالب مردم -ادامه نظارت مستمر بر زنجیره تأمین آرد و نان
«این اقدامات با همکاری بهروز زهرایی، سرپرست اداره غله شهرستان کنگاور، انجام شده و نظارت مستمر بر زنجیره تأمین آرد و نان به منظور افزایش رضایت شهروندان ادامه خواهد داشت.»
«در این برنامه، نمونههایی از آرد و گندم سروالس موجود در خط تولید کارخانه برداشت و برای انجام آزمایشهای تخصصی به مراکز مربوطه ارسال شد.»




