رئیس دامپزشکی کنگان: تأمین گوشت از کشتارگاههای مجاز انجام میشود
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگان تأکید کرد که تأمین گوشت مصرفی شهروندان بهصورت کامل از کشتارگاههای صنعتی و مجاز انجام میشود که نقش مهمی در تضمین سلامت غذایی و ارتقای کیفیت سبد مصرفی خانوارها دارد.

تأمین گوشت سالم از کشتارگاههای مجاز در کنگان
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگان با اشاره به تأمین گوشت از کشتارگاههای صنعتی و مجاز گفت: سلامت غذایی در اولویت فعالیتهای دامپزشکی قرار دارد. برهان مال الهی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تأمین گوشت مصرفی شهروندان بهصورت کامل از کشتارگاههای صنعتی و مجاز انجام میشود، اقدامی که نقش مهمی در تضمین سلامت غذایی و ارتقای کیفیت سبد مصرفی خانوارها دارد.
- از شیوههای سنتی کشتار به چرخههای صنعتی و تحت نظارت تغییر رویه داده شده است
- نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی در تمام مراحل تأمین، حمل، نگهداری و عرضه
- افزایش ضریب ایمنی محصولات دامی و کاهش مخاطرات بهداشتی
- رعایت کامل اصول فنی و بهداشتی در فرآیند تولید و توزیع
- همگامی با استانداردهای نوین غذایی برای آیندهای ایمنتر و سالمتر
"این رویکرد، کنگان را در مسیر همگامی با استانداردهای نوین غذایی قرار داده و زمینه افزایش اعتماد عمومی و صیانت از سلامت جامعه را فراهم ساخته است."
"نظارت مستمر و دقیق کارشناسان دامپزشکی در تمامی مراحل تأمین، حمل، نگهداری و عرضه، رعایت کامل اصول فنی و بهداشتی را تضمین میکند."
این اقدامات دامپزشکی نقش اساسی در تضمین سلامت مواد غذایی و حفاظت از بهداشت عمومی جامعه ایفا میکند.



