اینفلوئنسر ویرال با سرو کیک کدو حلوایی له شده از کشوی یخچال
کیت هینتزلمن، تولیدکننده محتوا، با روش عجیب سرو کیک کدو حلوایی - له شده در کشوی یخچال - ویرال شد و با واکنشهای منفی مانند “منزجرکننده” و “نادرست” مواجه گردید.

روش غیرمعمول سرو کیک کدو حلوایی
کیت هینتزلمن، تولیدکننده محتوا، با ویدیویی که در آن چهار کیک کدو حلوایی را در کشوی یخچال له میکند، با دستانش آن را مخلوط مینماید، با خامه فرم گرفته میپوشاند و دوباره مخلوط میکند، سپس با scoop سرو مینماید، در اینستاگرام و تیکتاک ویرال شد. این ویدیو تقریباً ۵ میلیون بازدید جمعآوری کرد.
واکنشهای انتقادی
- کاربران این روش را “منزجرکننده”، “ناخالصی محض” و “در سطوح مختلف نادرست” خواندند.
- برخی نگرانی درباره هدررفت غذا در زمانهای بحرانی ابراز کردند.
- انتقاد به استفاده از کشوی یخچال و رشد باکتری و طعم یخچالی مطرح شد.
- استفاده از دست برای مخلوط کردن نیز مورد اعتراض قرار گرفت.
توضیحات خلاق
هینتزلمن ایده این “مفهوم دیوانه” را از پستهای قبلی خود با سس سالسا و اسپاگتی در یخچال گرفته است. اوکشتوی یخچال را کاملاً تمیز کرده و طعم را بدون تغییر描述 کرده است. او به انتقادات درباره بهداشت پاسخ داد: “دستانم را شسته بودم.”
“همیشه آن نظرات جالب هستند زیرا میگویید، ‘خب، در طرح کلی، هر کدام maybe ۵ دلار هستند.’” “و من همیشه فکر میکنم، ‘خب، شما چقدر به فقرا پول میدهید؟’ من به پناهگاههای غذا پول اهدا میکنم.”
این روش برخی را به تصمیم برای صرف شکرگزاری در خانه سوق داد: “این دلیل عدم شرکت در potluck است”. اگرچه بعضی از سادگی تمیزکاری متعجب شدند.



