یکسوم آمریکاییها معتقدند نمیدانند بشقاب غذای سالم چگونه است
بررسی جدید نشان میدهد ۲۹ درصد آمریکاییها درک درستی از ترکیب سالم بشقاب غذا ندارند و در تخمین سهم گروههای غذایی دچار اشتباه هستند.

بررسی سوءبرداشتهای تغذیهای در آمریکا
بر اساس پژوهشی که توسط Talker Research برای بنیاد غذاهای غلات انجام شد، تقریباً یکسوم آمریکاییها (۲۹ درصد) اعتراف کردهاند که نمیدانند یک بشقاب غذای سالم چگونه باید باشد. این نظرسنجی که بین ۲۰۰۰ بزرگسال انجام شده، نشان میدهد سوءتفاهمهای غذایی در بین مردم بسیار شایع است.
- پاسخدهندگان به طور میانگین تخمین میزنند که میوه و سبزیجات باید ۳۸ درصد از بشقاب را تشکیل دهند، در حالی که میزان توصیه شده ۵۰ درصد است.
- سهم پروتئین را ۲۸ درصد تخمین زدهاند (۲۵ درصد توصیه شده) و غلات تنها ۲۰ درصد (کمتر از ۲۵ درصد توصیه شده).
- ۱۹ درصد نمیدانند که غذاهای مبتنی بر غلات باید روزانه مصرف شوند.
- ۵۴ درصد بدون مشورت با متخصص، تغییراتی در رژیم غذایی خود ایجاد کردهاند.
“ترکیب غلات کامل و تصفیهشده در رژیمهای غذایی، راههای انعطافپذیری برای افزودن فیبر، ویتامینهای B و مواد مغذی ضروری فراهم میکند.” – اِрин بال، مدیر اجرایی بنیاد غذاهای غلات
“دستیابی به ۵۰ درصد میوه و سبزیجات در بشقاب، اغلب با غذاهای حاوی غلات مانند پاستا یا نان سادهتر میشود.” – اِрин بال
این بررسی نشان میدهد تلاش برای کاهش کربوهیدراتها باعث کاهش مصرف غذاهای مهمی مانند نان، پاستا و غلات شده، در حالی که بسیاری از مواد مغذی ضروری نادیده گرفته میشوند. تنها ۱۷ درصد از پاسخدهندگان میدانند که غلات، ویتامینهای B ضروری را تأمین میکنند.



