نوشیدنی محبوب زمستانی ممکن است استخوانها را ضعیف کند و حاوی مقادیر نگرانکنندهای قند باشد
مصرف طولانیمدت کاکائو داغ پر قند ممکن است به سلامت استخوانها آسیب بزند و حاوی بیش از دو برابر قند یک شکلات معمولی باشد.

تأثیر کاکائو داغ پر قند بر سلامت استخوانها
متخصصان ارتوپدی هشدار میدهند که مصرف منظم کاکائو داغ پر قند میتواند بهطور قابل توجهی به سلامت استخوانها آسیب برساند. اگرچه این نوشیدنی اغلب با شیر تهیه میشود، اما محتوای قند بالا میتواند اثرات مثبت کلسیم را خنثی کند. یک فنجان کاکائو داغ میتواند حاوی ۲۰ تا ۶۰ گرم قند باشد که بیش از دو برابر مقدار موجود در یک شکلات معمولی است و حتی ممکن است از حد مجاز روزانه انجمن قلب آمریکا فراتر رود.
- قند زیاد باعث دفع کلسیم و منیزیم از طریق ادرار میشود
- التهاب ناشی از قند چرخه بازسازی استخوان را مختل میکند
- رژیمهای پر قند با تراکم استخوان پایینتر مرتبط هستند
- کمبود مواد مغذی مانند کلسیم و ویتامین D میتواند تحلیل استخوان را تسریع کند
- جایگزینی قندهای افزوده با شیرینکنندههای طبیعی راهحل بهتری است
دکتر جرمی اسمیت تأکید میکند: "سلامت استخوان میتواند تحت تأثیر عوامل زیادی باشد، از جمله چیزهایی که میخوریم و مینوشیم."
رابین دسیکو، متخصص تغذیه هولیسیتیک، میگوید: "کاکائو داغ را به عنوان منبع کلسیم نبینید. برای تأمین کلسیم، غذاهای دیگر را بخورید."
کارشناسان توصیه میکنند برای بهرهمندی از خواص مفید کاکائو مانند فلاوانولها و مواد معدنی بدون آسیب به استخوانها، بهتر است در خانه با کاکائوی بدون قند و شیرینکنندههای طبیعی تهیه شود.




