کرمزاده: گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوق است
مدیرکل میراثفرهنگی اصفهان بر ضرورت ایجاد مشوقهای مالیاتی و قیمتگذاری برای توسعه گردشگری خوراک و سرو غذاهای سنتی در استان تأکید کرد.

گردشگری خوراک اصفهان نیازمند مشوقهای حمایتی
امیر کرمزاده، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان، در مراسم رونمایی از بوفه غذاهای سنتی اصفهان اظهار کرد که در حوزه صنعت غذا نتوانستهایم بهرهبرداری اقتصادی درخور و شایستهای داشته باشیم. وی تنوع طعمها و مزههای گوناگون در کشور و میان اقوام مختلف را ظرفیت ارزشمندی برای توسعه گردشگری دانست و افزود که دستکم ۳۰ تا ۴۰ درصد حوزه گردشگری در دنیا به گردشگری غذا اختصاص دارد.
- استان اصفهان با توجه به تنوع غذاهای محلی و بومی، یکی از استانهای سرآمد در عرصه گردشگری غذا محسوب میشود
- پیشنهاد ایجاد مشوقهای مالیاتی و قیمتگذاری خدمات هتلی برای فعالان گردشگری خوراک
- تدوین دستورالعمل برای استفاده دستگاههای دولتی از غذاهای اصیل ایرانی در مراکز خود
- نیاز به ایجاد بستر فرهنگی پایدار برای تثبیت فرهنگ مصرف غذاهای سنتی
- ضرورت برنامهریزی برای ارتقای فروش غذاهای سنتی اصفهان
“بیپرده باید گفت که در حوزه صنعت غذا نتوانستهایم بهرهبرداری اقتصادی درخور و شایستهای داشته باشیم.” “نیاز به برنامهای است که علاوه بر ارتقای فروش غذاهای سنتی اصفهان، به ایجاد و تثبیت فرهنگ مصرف غذاهای اصیل ایرانی کمک کند.”
