توسعه زعفران ارگانیک اقتصاد خراسان شمالی را رونق میدهد
رئیس شورای زعفران ایران اعلام کرد: توسعه کشت زعفران ارگانیک در شهرستان فاروج و برندسازی محصول، ظرفیت اقتصادی استان را افزایش میدهد.

توسعه زعفران ارگانیک در خراسان شمالی
محسن احتشام، رئیس شورای زعفران ایران، در مراسم رویداد دانشبنیان و جشنواره زنجیره ارزش زعفران خراسان شمالی تأکید کرد که کشاورزان فاروج با تولید محصولات کیفی، شهرستان خود را به مرکز توجه زعفران کشور تبدیل کردهاند. وی بر لزوم عرضه این تولیدات بهصورت برند تأکید کرد و گفت توسعه کشت زعفران ارگانیک در شهرستان فاروج و برندسازی محصول، ظرفیت اقتصادی استان را افزایش میدهد. احتشام افزود: بر اساس یک فرآیند برنامهریزی دقیق، تولید زعفران باید هدفمند باشد تا زنجیره ارزش آن بهطور کامل توسعه یابد و ظرفیتهای آینده کشت در فاروج رونق پیدا کند.
- کشاورزان فاروج با تولید محصولات کیفی، شهرستان خود را به مرکز توجه زعفران کشور تبدیل کردهاند
- بر اساس یک فرآیند برنامهریزی دقیق، تولید زعفران باید هدفمند باشد
- شهرستان فاروج باید به فاز نوآوری محور مهاجرت کند و جایگاه جهانی خود در صنعت زعفران را تثبیت نماید
- علم، فناوری و تولید سه عنصر جدانشدنی توسعه زعفران هستند
- ظرفیت زعفران فاروج میتواند بستر مناسبی برای رونق اقتصادی استان فراهم کند
جایگاهیابی قلب راهبری است علم، فناوری و تولید سه عنصر جدانشدنی توسعه زعفران هستند
ظرفیت زعفران فاروج نیازمند همکاری همه نهادها و فعالان حوزه کشاورزی برای تحقق اهداف اقتصادی است.




