خداوردی: ۹۰ درصد کشتار دام زنجان به گوشت گاو و گوساله اختصاص دارد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان اعلام کرد: طبق آمار شهریورماه، گوشت گاو و گوساله ۹۰.۲ درصد از وزن کل گوشت قرمز عرضه شده در کشتارگاههای رسمی را به خود اختصاص داده است.

آمار کشتار دام در استان زنجان
بر اساس گزارشهای سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان، در شهریور ماه ۱۴۰۴ وزن کل گوشت قرمز عرضه شده در کشتارگاههای رسمی این استان ۵۲۲ تن بوده است. سهم گوشت گاو و گوساله با ۴۷۱ تن معادل ۹۰.۲ درصد از کل وزن بوده که نشاندهنده predominance این نوع گوشت در بازار است.
- سهم گوشت گوسفند و بره: ۴۱ تن (۷.۸ درصد)
- سهم بز و بزغاله: ۱۰ تن (۱.۹ درصد)
- افزایش ۴۵ درصدی عرضه گوشت قرمز نسبت به سال قبل
- رشد تولید گوشت گاو و گوساله: ۴۶ درصد
«بررسی نتایج نشان میدهد بخشی از کشتار دام، بهویژه دام سبک، در خارج از کشتارگاههای رسمی انجام میشود.»
«این آمار میتواند برای محاسبه عرضه سرانه گوشت قرمز به عنوان شاخص وضعیت اجتماعی و اقتصادی مورد استفاده قرار گیرد.»
این آمارها علاوه بر نشان دادن روند تولید گوشت، میتواند برای برنامهریزی واردات و توزیع صحیح گوشت نیز مفید باشد.



