دوان رابرتس، مخترع بوریتوی منجمد در سن ۸۸ سالگی درگذشت
دوان رابرتس، کارآفرین کالیفرنیایی که به عنوان مخترع اولین بوریتوی منجمد جهان شناخته میشد، در ۸۸ سالگی درگذشت. او همچنین در احیای هتل Mission Inn نقش کلیدی داشت.

درگذشت دوان رابرتس، مخترع بوریتوی منجمد
دوان رابرتس، کارآفرین اهل کالیفرنیا که به عنوان مخترع اولین بوریتوی منجمد جهان شناخته میشود، در سن ۸۸ سالگی درگذشت. همسر او، کِلی رابرتس، اعلام کرد که او روز شنبه در حالی که در میان خانواده بود، به طور صلحآمیز در خواب از دنیا رفت. رابرتس در میانه دهه ۱۹۵۰ با ایجاد اولین بوریتوی منجمد در سال ۱۹۵۶، این غذای مکزیکی را به یک کالای مصرفی انبوه تبدیل کرد که میتوانست در سطح ملی ذخیره، حمل و فروخته شود.
- ایجاد اولین بوریتوی منجمد در سال ۱۹۵۶
 - تبدیل Butcher Boy Food Products به کسبوکاری با فروش سالانه ۸۰ میلیون دلار
 - خرید و احیای هتل Mission Inn با سرمایهگذاری ۵۵ میلیون دلاری
 - نقش کلیدی در احیای مرکز تاریخی ریورساید
 
“همراه هم، زندگی زیبایی را در کنار هم ساختیم و در شادی، هدف و عشقی که سفرمان را تعریف میکرد سهیم بودیم.” “عشق او به ریورساید به احیای هسته تاریخی آن و تقویت قلب جامعه کمک کرد.”
این نوآوری صنعت غذای منجمد را متحول کرد و بوریتو را به یک کالای همهگیر در فروشگاههای مواد غذایی تبدیل نمود. اگرچه رابرتس این ایده را به ثبت نرساند، اما نوآوری او برایش ثروت زیادی به ارمغان آورد. او بعدها انرژی کارآفرینی خود را به سمت املاک و مستغلات معطوف کرد و در احیای یکی از نمادینترین هتلهای کالیفرنیا نقش اساسی ایفا نمود.
