کدام نسل Zها بیشتر احتمال دارد که غذای ناسالم بیشازحد مصرف کنند — حتی زمانی که سیر هستند
تحقیق جدید نشان میدهد افراد ۱۸ تا ۲۱ ساله نسل Z پس از رژیم غذایی با غذای فرآوریشده، کالری بیشتری مصرف میکنند. این مطالعه تأثیر سن را بر پرخوری بررسی کرده است.

تاثیر سن بر مصرف غذای فرآوریشده در نسل Z
یک مطالعه جدید از دانشگاه ویرجینیا تک نشان میدهد که افراد جوانتر نسل Z (۱۸ تا ۲۱ ساله) پس از مصرف یک رژیم غذایی سرشار از غذای فرآوریشده (UPF) در یک بوفه صبحانه، کالری بیشتری نسبت به گروه سنی بالاتر (۲۲ تا ۲۵ ساله) مصرف کردند، حتی زمانی که گرسنه نبودند. این تحقیق که در مجله چاقی منتشر شده است، بر روی ۲۷ مرد و زن ۱۸ تا ۲۵ ساله انجام شد.
- رژیمهای غذایی بهدقت طراحی شدند تا از نظر درشتمغذیها، فیبر و ویتامینها مشابه باشند.
- شرکتکنندگان بهصورت تصادفی یکی از دو رژیم (۸۱٪ کالری از UPF یا رژیم بدون UPF) را به مدت دو هفته دریافت کردند.
- پس از هر دوره، شرکتکنندگان به مدت ۳۰ دقیقه به یک بوفه با غذاهای سالم و UPF دسترسی داشتند.
- افراد ۱۸ تا ۲۱ ساله حدود ۴۰۰ کالری بیشتر پس از رژیم UPF مصرف کردند.
- محققان معتقدند سنین پایینتر ممکن است یک عامل خطر برای پرخوری پس از مواجهه با UPF باشد.
الکس دی فلیچ آنتونیو: "این دوره معمولاً با رفتارهای تأثیرپذیر از سیستمهای انگیزشی 'پایین به بالا' مشخص میشود." برندا دیوی: "اگر این افزایش کالری دریافتی با گذشت زمان ادامه یابد، میتواند منجر به افزایش وزن در این جوانان شود."
این یافتهها هشدار میدهند که مواجهه زودهنگام با غذاهای فرآوریشده ممکن است الگوهای غذایی نامناسبی ایجاد کند که به سلامتی بلندمدت آسیب برساند. محققان قصد دارند با جمعیت نمونه بزرگتر و مدت زمان طولانیتر مطالعه را ادامه دهند.




