تب برفکی و کمبود نهادهها عامل کاهش مقطعی تولید شیر و گوشت در قزوین
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین اعلام کرد که بیماری تب برفکی و کمبود نهادههای دامی در پاییز باعث کاهش موقت تولید شیر و گوشت شده است.


در حال بارگذاری...
بیماری تب برفکی و کمبود نهادههای دامی در ماههای مهر و آبان منجر به کاهش مقطعی تولید شیر و گوشت در استان قزوین شده است. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان تأکید کرد که با تأمین منظم نهادهها، روند تولید دوباره افزایشی خواهد شد.
“با تأمین منظم نهادهها روند تولید دوباره افزایشی خواهد شد.”
این کاهش تولید موقتی است و با مدیریت صحیح و هماهنگی بین سازمانهای مربوطه، وضعیت به زودی بهبود خواهد یافت.
خبرآنلاین