چرا خوردن شام شکرگزاری در ساعت عادی دیوانگی است؟
نویسنده استدلال میکند که بهتر است مراسم شام شکرگزاری را ساعت ۳ بعدازظهر برگزار کنیم تا برنامهای ایدهآل برای این تعطیلات داشته باشیم و اصطلاح «شام» را از فرهنگ شکرگزاری حذف کنیم.

زمان مناسب برای شام شکرگزاری
این مقاله به بحث جالب درباره زمان مناسب برای صرف شام شکرگزاری میپردازد. نویسنده معتقد است که برگزاری این مراسم در ساعت ۳ بعدازظهر به جای ساعات عادی شام (۵-۷ بعدازظهر) مزایای زیادی دارد. شکرگزاری احتمالاً بزرگترین وعده غذایی سال است که پر از کربوهیدرات، چربی و قند است.
- صرف این غذای سنگین نزدیک به زمان خواب مشکلات گوارشی ایجاد میکند
- شروع مراسم ساعت ۳ بعدازظهر فرصت کافی برای هضم غذا و معاشرت فراهم میکند
- انتظار برای شام در ساعات دیروقت باعث بیقراری و تبدیل شدن مراسم به «انتظار برای لاشه» میشود
- نویسنده پیشنهاد میکند به جای «شام» از اصطلاح «جشن شکرگزاری» استفاده شود
- این رویکرد به خانوادهها اجازه میدهد برنامهریزی بهتری برای روز داشته باشند
«اگر تا ساعت ۶ یا ۷ شب منتظر بمانید، به نوعی حیوان هار تبدیل میشوید» «شکرگزاری باید یک مناسبت بزرگ باشد، نه یک وعده غذایی معمولی»
نویسنده با طنز خاصی استدلال میکند که ما اسیر معنای تحتاللفظی کلمه «شام» شدهایم در حالی که این مراسم خاصیت منحصر به فردی دارد و باید به عنوان تنها وعده غذایی روز در نظر گرفته شود.




