راههای خلاقانه استفاده از چاتنی مانده در وعدههای غذایی مختلف
کارشناسان آشپزی راههای خلاقانهای برای استفاده از چاتنیهای مانده در وعدههای صبحانه تا شام پیشنهاد میدهند. از جمله استفاده در ساندویچ، ماریناد کردن گوشت و سسهای سالاد.

استفادههای خلاقانه از چاتنیهای مانده
چاتنیهای مانده فقط مخصوص پنیر شام نیستند. کارشناسان آشپزی راههای متعددی برای استفاده از این چاشنیها در وعدههای مختلف غذایی پیشنهاد میکنند. کلر دینهوت، نویسنده کتاب چاشنیها، توصیه میکند: “چاتنی را میتوان در صبحانه روی نان تست آووکادو یا همراه با تخممرغ استفاده کرد. این چاشنیها همان نقش اسیدیتهی لیمو را ایفا میکنند.”
- ساندویچ و تاستی: استفاده از چاتنی انجیر و رازیانه در ساندویچهای پنیری
- ماریناد و glaze: مالیدن چاتنی انبه روی سینه مرغ قبل از پخت در فر هوای داغ
- سوپ و سالاد: اضافه کردن چاتنی به سسهای سالاد یا به عنوان دیپ برای سوپ کدو حلوایی
- نگهداری: تمیز کردن لبههای شیشه برای جلوگیری از کپک زدن
- استفاده نهایی: مخلوط کردن بقایای چاتنی با تخممرغ برای نرمکردن آن
سایروس تودیوالا میگوید: “چاتنی انبه را میتوان له کرد و به عنوان لعاب روی گوشت مرغ یا خوک استفاده کرد.”
دینهوت تأکید میکند: “چاتنی از قبل متعادل است و نیاز به افزودن چیز دیگری نیست.”
با این راهکارها، هیچ شیشه چاتنی دور ریخته نخواهد شد.
