طرز تهیه ریزوتو آلا میلانزه – دستور پخت از فلیسیتی کلواک
همانند شهر میلان، این غذای زعفرانی ساده اما بسیار غنی است. ریزوتو آلا میلانزه با زعفران رنگ میگیرد و اغلب همراه اوسوبوکو سرو میشود.

دستور پخت ریزوتو آلا میلانزه
ریزوتو آلا میلانزه غذای ایتالیایی کلاسیک است که مانند شهر میلان، ساده اما بسیار غنی است. زعفران که رنگ طلایی متمایز به این غذا میدهد، گرانقیمت است اما مقدار کمی از آن کافی است. این ریزوتو اغلب همراه اوسوبوکو سرو میشود اما به تنهایی نیز با سالاد برگهای تلخ عالی است.
- مواد لازم: پیاز، کره یا مغز استخوان، برنج ریزوتو، آبگوشت گاو/مرغ/سبزیجات، شراب سفید خشک، زعفران، پنیر پارمیزان
- زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
- زمان پخت: ۳۰ دقیقه
- تعداد نفرات: ۴ نفر
"ریزوتو باید بافتی نرم داشته باشد که بیشتر شبیه حریره یا پودینگ برنج شل باشد تا غذایی که شکل خود را حفظ کند."
"زعفران به درستی گران است - تولید تنها یک گرم آن به حدود ۱۵۰ گل نیاز دارد."
مراحل پخت شامل ریز خرد کردن پیاز، نرم کردن آن در کره، تفت دادن برنج، افزودن شراب و سپس اضافه کردن تدریجی آبگوشت است. زعفران خرد شده در آبگوشت دم میکشد و در مرحله نهایی اضافه میشود. در پایان کره و پنیر اضافه شده و ریزوتو vigorously هم زده میشود تا کرمی شود.




