دستور پخت نانهای آلو و زنجبیل بنجامینا ابوئی
یک خوراکی چسبنده و خوشمزه پاییزی با خمیر نرم، مربای آلو و زنجبیل و glaze شیرینی. این نانهای رولی با خمیر غنی شده و مربای خانگی تهیه میشوند.

نانهای آلو و زنجبیل: یک درمان پاییزی
این دستور پخت توسط بنجامینا ابوئی ارائه شده و یک دسر پاییزی فوقالعاده است. نانهای رولی با خمیر غنی شده و مربای خانگی آلو و زنجبیل تهیه میشوند. آلو میوهای بسیار چندکاره و خوشمزه است که در این دستور با زنجبیل تازه ترکیب میشود تا یک مربای گرم و آرامشبخش ایجاد کند.
- خمیر از آرد سفید قوی، شکر، مخمر، شیر، آب، تخم مرغ و کره تهیه میشود
 - مربای آلو و زنجبیل با ۴۵۰ گرم آلو، ۲۰ گرم زنجبیل تازه و ۱۶۰ گرم شکر درست میشود
 - خمیر به مدت ۱-۲ ساعت استراحت میکند تا دو برابر حجم شود
 - پس از پخش مربا روی خمیر، آن را رول کرده و به ۷ قسمت تقسیم میکنند
 - نانها به مدت ۱۸-۲۲ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه سانتیگراد پخته میشوند
 
"اگر مربای زیادی اضافه کنید، رول کردن خمیر سختتر میشود و مربا هنگام پخت بیرون میریزد"
"برای برش دقیق نانها میتوان از نخ دندان استفاده کرد"
در نهایت با یک glaze ساخته شده از شکر پودری و آب تزیین میشوند. این نانها بهتر است گرم سرو شوند تا لذت کامل را ببرید.
تگها:
دستور پخت نان آلو زنجبیل دسر پاییزی baking