دانشمندان فکر میکردند پارکینسون در ژنهای ماست. شاید در آب باشد
تحقیقات جدید نشان میدهد عوامل محیطی سمی مانند TCE در آب آشامیدنی ممکن است نقش مهمی در بیماری پارکینسون داشته باشند، نه فقط عوامل ژنتیکی. این یافتهها میتواند انقلابی در درمان بیماری ایجاد کند.

بیماری پارکینسون و عوامل محیطی
تحقیقات جدید نشان میدهد که بیماری پارکینسون ممکن است بیش از آنکه یک بیماری ژنتیکی باشد، تحت تأثیر عوامل محیطی مانند TCE (تریکلرواتیلن) در آب آشامیدنی قرار گیرد. برای دههها، تمرکز اصلی تحقیقات بر روی ژنتیک بود، اما اکنون شواهد قوی نشان میدهد که تنها ۱۰-۱۵ درصد موارد پارکینسون را میتوان به طور کامل با ژنتیک توضیح داد.
شواهد کلیدی از تحقیقات
- مطالعه بر روی Marines در Camp Lejeune که در معرض آب آلوده به TCE بودند، نشان داد خطر ابتلا به پارکینسون ۷۰ درصد بیشتر از گروه کنترل بود
- آزمایشهای روی موشها توسط Briana De Miranda تأیید کرد که استنشاق TCE باعث مرگ نورونهای دوپامین در مغز میشود
- محققان مانند Ray Dorsey معتقدند تا ۹۰ درصد موارد پارکینسون ممکن است ناشی از عوامل محیطی باشد
"سلامتی که امروز از آن لذت میبرید یا نمیبرید، تابعی از محیط شما در گذشته است" - Ray Dorsey
"بیش از دو سوم افراد مبتلا به PD هیچ ارتباط ژنتیکی واضحی ندارند" - Briana De Miranda
این یافتهها اهمیت توجه به عوامل محیطی و کاهش مواجهه با مواد شیمیایی سمی را برجسته میکند و امیدوار است که با کنترل بهتر محیط، بتوان رشد این بیماری را متوقف کرد.




