توقیف بیش از ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در قم
بازرسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی قم بیش از ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد را در یک کارگاه تولیدی در شهرستان کهک توقیف و امحا کردند.

توقیف مواد غذایی فاسد در قم
بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در پی بازدیدهای نظارتی از یک کارگاه تولیدی در شهرستان کهک، موفق به کشف و توقیف بیش از ۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد شدند. این مواد فاقد شاخصها و استانداردهای بهداشتی و برچسبگذاری معتبر بودند که بلافاصله پس از توقیف، امحاء شدند. این اقدام در چارچوب قوانین و ضوابط بهداشت مواد غذایی انجام گرفت.
- کشف مواد غذایی غیراستاندارد در کارگاه تولیدی
- امحاء فوری مواد غذایی توقیف شده
- نظارت مستمر بر واحدهای تولیدی و توزیعی
- اجرای قوانین بهداشتی برای حفظ سلامت عمومی
- امکان گزارش تخلفات بهداشتی از طریق سامانه ۱۹۰
“این اقدام در جهت تأمین سلامت غذایی شهروندان انجام شده است.”
“نظارتهای بهداشتی به صورت مستمر در حال انجام است.”
این اقدام نشاندهنده توجه جدی مسئولان به سلامت مواد غذایی و حساسیت نسبت به رعایت استانداردهای بهداشتی در مراکز تولیدی است.
