عشایر ایران ۲۵ درصد محصولات سالم و ارگانیک تولید میکنند
معاون توسعه سازمان امور عشایر اعلام کرد عشایر کشور ۲۵ درصد محصولات سالم و ارگانیک از جمله گوشت را تولید میکنند و ۱.۴ درصد جمعیت ایران را تشکیل میدهند.

نقش حیاتی عشایر در تولید محصولات سالم
مهدی میزبان، معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران در نشست شورای عشایر خراسان شمالی تأکید کرد که عشایر کشور با وجود تشکیل تنها ۱.۴ درصد از جمعیت ایران، مسئول تولید ۲۵ درصد از محصولات سالم و ارگانیک از جمله گوشت هستند. این آمار نشاندهنده نقش کلیدی جامعه عشایری در تأمین مواد غذایی سالم برای کشور است.
- دسترسی عشایر به راههای مناسب از ۹ درصد در دهههای گذشته به سطح قابلتوجهی افزایش یافته است
- نرخ سواد در جامعه عشایری از ۲۷ درصد در دهه ۶۰ بهطور چشمگیری بهبود پیدا کرده است
- عشایر امروز در تمامی عرصههای کشور نقشآفرین و تأثیرگذار هستند
- ساختار سازمان امور عشایر از وزارت جهاد کشاورزی به ریاستجمهوری منتقل خواهد شد
- هر تصمیمی درباره ساختار سازمان باید با درنظرگیری تبعات آن برای جامعه عشایری اتخاذ شود
"عشایر کشور ۲۵ درصد محصولات سالم و ارگانیکی از جمله گوشت را تولید میکنند" - مهدی میزبان
"اگر تصمیمی برای ساختار سازمان امور عشایر اتخاذ شود، باید تبعات و پیامدهای آن برای جامعه عشایری نیز بهطور شفاف مطرح شود"
جامعه عشایری ایران با پیشینه غنی فرهنگی و اقتصادی، همچنان به عنوان یکی از ارکان مهم تولید محصولات سالم و ارگانیک در کشور شناخته میشود.




