اخبار سلامت جهان: غذاهای فوق فرآوری شده و سندرم قلبی-کلیوی
خلاصه مهمترین اخبار سلامت جهان شامل تأثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر پرخوری نوجوانان، معرفی سندرم قلبی عروقی-کلیوی و ارتباط واکسنهای کووید با ایمونوتراپی سرطان.

اخبار سلامت جهان در هفته گذشته
تحقیقات جدید نشان میدهد که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده در نوجوانان و جوانان میتواند منجر به پرخوری و دریافت کالری اضافی حتی در حالت سیری شود. همچنین سندرم قلبی عروقی-کلیوی-متابولیک (CKM) به عنوان یک بیماری خطرناک معرفی شده که حدود ۹۰ درصد مردم از وجود آن بیاطلاع هستند.
- تأثیر غذاهای فرآوری شده: مطالعات نشان میدهد این غذاها باعث اختلال در مکانیسمهای کنترل اشتی میشوند
- سندرم CKM: ترکیبی از مشکلات قلبی، کلیوی و متابولیک که نیاز به آگاهیبخشی دارد
- واکسنهای کووید: فناوری mRNA ممکن است اثربخشی ایمونوتراپی سرطان را افزایش دهد
- نظریه جدید سرطان: مطالعهای نشان میدهد گسترش تومورهاست که باعث مرگ میشود نه خود سرطان
"تقریباً از هر ۱۰ نفر، ۹ نفر نام سندرم قلبی عروقی-کلیوی را نشنیدهاند" - انجمن قلب آمریکا "غذاهای فوق فرآوری شده حتی هنگام سیری نیز باعث پرخوری میشوند" - پژوهشگران
این یافتهها اهمیت تغذیه سالم و آگاهی از بیماریهای نوظهور در حوزه سلامت را نشان میدهد.



