جونیورز: ۷۵ سال همبستگی نیویورکیها بر سر کیک پنیر مشهور
رستوران جونیورز در بروکلین ۷۵ سالگی خود را جشن میگیرد. این مکان نمادین که با کیک پنیر نیویورکیاش شناخته میشود، توانسته نیویورکیهای با نظرات مختلف را گرد هم آورد.

جونیورز: ۷۵ سال همبستگی بر سر کیک پنیر
رستوران جونیورز در بروکلین هفتاد و پنجمین سالگرد تأسیس خود را جشن میگیرد. این رستوران که در سال ۱۹۵۰ توسط هری روزن تأسیس شد، به یک نماد فرهنگی در نیویورک تبدیل شده است. کیک پنیر نیویورکی جونیورز با پای اسفنجی منحصر به فردش، عامل اصلی شهرت این رستوران است. الن روزن، مالک نسل سوم جونیورز، میگوید: "این رستوران کار تمام عمر خانواده ماست".
- کیک پنیر نمادین: جونیورز سالانه چهار میلیون پوند پنیر خامهای استفاده میکند
- مشتریان سرشناس: از اسپایک لی تا رودی جولیانی از مشتریان ثابت هستند
- چالشهای تاریخی: از آتشسوزی ۱۹۸۱ تا کمبود پنیر خامهای در ۲۰۲۱
- حضور در رسانهها: از فیلم «سکس و شهر» تا موزیک ویدئوهای الکول جی
- تصمیم تاریخی: رد پیشنهاد ۴۵ میلیون دلاری برای فروش رستوران به سازندگان
مارتی مارکوویتز، رئیس منطقه بروکلین: "جونیورز نمونه بارز یک رستوران نیویورکی است"
جیک کوهن، سرآشپز: "آنها بر انجام یک کار به طور کامل تمرکز کردهاند"
جونیورز در طول هفتاد و پنج سال فعالیت خود، شاهد تحولات فراوانی در نیویورک بوده اما همچنان به عنوان مکانی برای ایجاد اشتراک میان نیویورکیها باقی مانده است.
