ظرف پنیر محبوب در رتبهبندی محبوبترین مخلفات عید شکرگزاری آمریکا صعود میکند
گزارش کمپبل نشان میدهد 63٪ آمریکاییها مخلفات را به بوقلمون ترجیح میدهند. ماکارونی و پنیر برای نسل Z محبوبترین است و خوراک لوبیا سبز به عنوان نمادینترین شناخته شده است.

محبوبیت مخلفات در عید شکرگزاری آمریکا
براساس گزارش سالانه “State of the Sides” از شرکت کمپبل، مخلفات غذایی نقش اساسی در میز شام عید شکرگزاری آمریکا ایفا میکنند. این پژوهش که براساس نظرسنجی از ۵۰۰۰ آمریکایی انجام شده، نشان میدهد که ۶۳٪ از افراد مخلفات را به بوقلمون ترجیح میدهند—روندی که از ۵۶٪ در سال ۲۰۲۴ افزایش یافته است. مارسی ریبل، معاون استراتژی رسانه و رشد دیجیتال شرکت کمپبل، تأکید کرد که “کلاسیکها همچنان در قلب جشنها قرار دارند.”
- ۴۷٪ از شرکتکنندگان اعلام کردند که از یک بشقاب پر از مخلفات—بدون بوقلمون—راضی خواهند بود.
- ۸۱٪ از کسانی که غذا میپزند، تهیه مخلفات را راهی برای ابراز عشق به خانواده و دوستان میدانند.
- ۴۴٪ خوراک لوبیا سبز را نمادینترین مخلفات میدانند که هفتادمین سالگرد آن گرامی داشته میشود.
- ۵۰٪ معتقدند ماکارونی و پنیر باید در هر میز تعطیلات حاضر باشد.
“برای نسل Z، ماکارونی و پنیر محبوبترین مخلفات است (۴۱٪) و هزارهها با ۶۲٪ در رده بعدی قرار دارند.” “خورشتی/دسرینگ برای دومین سال متوالی به عنوان محبوبترین مخلفات انتخاب شد.”
در رتبهبندی کلی، خورشتی مقام اول، پوره سیب زمینی دوم و سیب زمینی شیرین سوم شدند. ماکارونی و پنیر از جایگاه پنجم به چهارم صعود کرد و خوراک لوبیا سبز به پنجم رسید. همچنین، ایالتهایی مانند نیویورک و فلوریدا ماکارونی و پنیر را به عنوان اولویت اصلی خود انتخاب کردند.




