دستور پخت لوبیا با تاهینی، ریحان و دانه کاج میرا سودها
دستور پخت وگان لوبیا با تاهینی، ریحان و دانه کاج که با مواد اولیه ساده از کابینت آشپزخانه تهیه میشود. این غذا یک وعده گرم و مقوی برای روزهای سرد پاییزی است.

دستور پخت لوبیا با تاهینی، ریحان و دانه کاج
این دستور پخت وگان از میرا سودها یک غذای ساده و مقوی است که بیشتر مواد آن از کابینت آشپزخانه قابل تهیه میباشد. ترکیب تاهینی و لوبیا همراه با آبلیمو به عنوان ضد سرمای روزهای پاییزی عمل میکند. زمان آمادهسازی ۱۵ دقیقه و پخت ۴۰ دقیقه است و برای ۲-۳ نفر کافی میباشد.
- مواد اصلی شامل روغن زیتون، پیاز قرمز، سیر، رب گوجه فرنگی خشک شده، فلفل آلپو، لوبیا لیما، تاهینی و دانه کاج است
 - پخت در یک قابلمه بزرگ با حرارت متوسط انجام میشود
 - ابتدا پیاز و پوست لیمو به مدت ۸ دقیقه تفت داده میشوند
 - سپس سیر، رب گوجه و فلفل افزوده شده و به مدت ۴-۵ دقیقه پخته میشوند
 - لوبیا با آب خود، قالب سبزی، تاهینی و آب جوش اضافه شده و ۱۰ دقیقه میپزد
 - آبلیمو در پایان افزوده شده و ۵ دقیقه دیگر پخته میشود
 - دانه کاج جداگانه تفت داده شده و همراه با ریحان روی غذا ریخته میشود
 
"این دستور در دسته جادویی قرار میگیرد زیرا از مواد ساده کابینت به راحتی تهیه میشود"
"ترکیب تاهینی و لوبیا همراه با لیمو میتواند به صورت جادویی تبدیل به یک آرامشبخش در برابر هوای سرد شود"
این غذا با نان سنگک گرم سرو شده و با ریحان تازه و روغن زیتون تکمیل میگردد.
تگها:
دستور پخت وگان لوبیا با تاهینی غذاهای گیاهی میرا سودها غذای پاییزی