دستور پخت پای ماهی سیبزمینی پخته توسط استفن هریس
وعده غذایی جدید مورد علاقه شما که میتوانید به صورت ایستاده در فضای باز میل کنید: پای ماهی داخل پوست سیبزمینی پخته شده. این دستور پخت خلاقانه توسط استفن هریس ارائه شده است.

پای ماهی داخل سیبزمینی پخته
این دستور پخت خلاقانه توسط استفن هریس ارائه شده که پای ماهی را داخل پوست سیبزمینی پخته سرو میکند. ایده اصلی این است که پس از خارج کردن مغز سیبزمینی، آن را با مواد پای ماهی مخلوط کرده و داخل پوست سیبزمینی پر میکنند. این روش برای فصل پاییز و زمستان که ممکن است بخواهید چیزی گرم به صورت ایستاده در فضای بیرون میل کنید، ایدهآل است.
- مواد اصلی شامل سیبزمینی پخته، ماهی کاد، میگو و سبزیجات معطر است
- زمان آمادهسازی ۱۵ دقیقه و پخت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه است
- این دستور برای ۴ نفر مناسب میباشد
- طعم دهی با ورمات»، خامه تازه، پنیر چدار و پیازچه انجام میشود
- سرو در دستمال با چنگال چوبی پیشنهاد شده است
"این ایده واقعاً هوشمندانه است و برای این زمان از سال که ممکن است بخواهید چیزی گرم به صورت ایستاده در فضای بیرون میل کنید، کامل است."
این دستور پخت از کتاب "The Sportsman at Home" استفن هریس گرفته شده و ترکیبی نوآورانه از غذاهای دریایی و سیبزمینی پخته ارائه میدهد.
