من گیاهخوارم، او گوشتخوار است: چه غذایی بپزم که هر دو دوست داشته باشیم؟
راهنمایی برای پخت غذاهای گیاهی که گوشتخواران نیز میپسندند. استفاده از قارچ برای بافت گوشتی و طعمهای اومامی آسیایی برای رضایت طرفین پیشنهاد میشود.

راهنمای پخت غذا برای زوجهای با رژیم غذایی متفاوت
برای حل معمولترین چالش در آشپزی برای زوجهایی که یکی گیاهخوار و دیگری گوشتخوار است، متخصصان آشپزی راهکارهای خلاقانهای ارائه میدهند. کلید موفقیت استفاده از موادی است که بافت گوشتی و طعم اومامی قوی دارند. قارچها بهعنوان جایگزین طبیعی گوشت پیشنهاد میشوند که میتوان آنها را به صورت کبابی یا در لازانیا استفاده کرد. همچنین غذاهای آسیایی مانند سی خیان (خورش سه قلو) با بادمجان، سیبزمینی و فلفل که با سس سویا و ادویهجات غنی شدهاند، گزینهای عالی هستند. غذاهایی مانند ریزوتو یا خوراکهای لوبیا این امکان را میدهند که بخش گوشتی را جداگانه سرو کنید.
- قارچها برای ایجاد بافت گوشتی در غذاهایی مانند لازانیا و کباب
- غذای سنتی چینی سی خیان با طعمهای اومامی قوی
- دیمسام یا شامیهای گیاهی بهعنوان گزینهای قابلسفارشسازی
- غذاهای حبوباتمحور مانند خوراک بورلotti لوبیا
- کدو حلوایی در ریزوتو برای بافت غنی و شیرین
“کلید هر رابطه سالمی سازش است، بنابراین شامهایی که امکان افزودن کمی گوشت یا ماهی در کنار آنها وجود دارد، همیشه گزینهای مطمئن هستند.”
“قارچها نزدیکترین جایگزین طبیعی برای گوشت هستند و با سسهای اومامی مانند سس سویا و میسو طعمی گوشتی مییابند.”
با کمی خلاقیت و استفاده از ترکیبات طعمی درست، میتوان وعدههایی تهیه کرد که هر دو طرف از آن لذت ببرند.



