دستور پخت خوراک بره آبپز و کلم پیچ با لوبیا سفید توسط José Pizarro
این خوراک گرم و دلچسب که در کزوئلا پخته میشود، حاوی گوشت بروی بسیار لطیف و لوبیاهای سفید ولرم است که آبگوشت خوشمزه را به خود جذب میکنند. مناسب ماههای سرد سال برای دورهمیهای گرم و صمیمی.

دستور خوراک بره و کلم پیچ به سبک اسپانیایی
این خوراک سنتی اسپانیایی که توسط خوراکپز مشهور خوزه پیزارو ارائه شده، نمادی از غذای خانوادگی و گرم برای ماههای سرد است. گوشت شانه بره بهطور آرامپز پخته میشود تا بافتی فوقالعاده نرم و آبدار داشته باشد. سپس با ترکیبی از پیاز، سیر، پیمنتون و ادویههای مخصوص همراه با شراب اولوروسو طعمی عمیق و غنی پیدا میکند. لوبیاهای سفید نیز که به خمیر غلیظ و آبگوشت خوراک آغشته شدهاند، طعم بینظیری به این غذا میدهند.
- زمان پخت سریع: این غذا حدود ۳ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان میبرد و برای ۶ نفر کافی است.
- مواد اولیه ساده: گوشت بره، پیاز، سیر، لوبیا سفید، کلم پیچ و ادویههای اصلی.
- نکات مهم پخت: تفتدادن گوشت بهصورت مرحلهای برای قهوهای شدن یکنواخت.
- نحوه سرو: این خوراک در کزوئلا همراه با نان تازه و خوشمزه سرو میشود.



