کوکتل هفته: راهب مول از رستوران فارزی - دستور پخت
دستور پخت کوکتل “راهب مول” از رستوران هندی فارزی در لندن. ترکیبی از روم هندی Old Monk، آبلیمو، زنجبیل بیر و زردچوبه تازه. مناسب برای یک نفر.

کوکتل راهب مول از فارزی لندن
این کوکتل ترکیبی خلاقانه از روم کهنه هندی Old Monk، زردچوبه تازه، آبلیمو و زنجبیل بیر است. دستور پخت سادهای دارد: ابتدا یک برش زردچوبه را در شیکر مخلوط کنید، سپس ۴۰ میلیلیتر روم، ۱۰ میلیلیتر آبلیموی تازه و ۱۰۰ میلیلیتر زنجبیل بیر اضافه نمایید. دو قطره بitters هل بیفزایید، با یق خوب هم بزنید و در لیوان پر از یخ بریزید. با یک شاخه نعنا تزیین شود.
- استفاده از روم هندی Old Monk 7-year-old
- افزودن زردچوبه تازه برای طعم و رنگ
- تزیین با نعنای تازه
- مناسب برای سرو فوری
“ترکیبی از دارکاناستورمی و مسکو مول با تم هندی” – سای پاوان این کوکتل نمونهای از ترکیب فرهنگهای مختلف در هنر میکسولوژی است.



