سالاد توتفرنگی و استراچیاتلا با سس پرتقال - دستور آلایس زاسلاوسکی
آلایس زاسلاوسکی توتفرنگی را جایگزین هوشمندانه گوجهفرنگی معرفی میکند و در این سالاد تابستانی، آن را با پنیر استراچیاتلا و سس پرتقال و بادیان ستارهای ترکیب میکند.

سالاد تابستانی توتفرنگی و استراچیاتلا
آلایس زاسلاوسکی در این دستور غذایی خلاقانه، توتفرنگی را به عنوان جایگزین گوجهفرنگی معرفی میکند و توضیح میدهد که این دو میوه ترکیبات طعمدهنده مشترکی دارند. سالاد حاضر با پنیر استراچیاتلا و سس پرتقال و بادیان ستارهای تهیه میشود که طعم شیرین و ترش متعادلی ایجاد میکند.
- توتفرنگیها با پیاز قرمز و شربت افرا مزهدار میشوند
- سس با آب و پوست پرتقال، بادیان ستارهای و خردل دیژون تهیه میشود
- پنیر استراچیاتلا پایه اصلی سالاد را تشکیل میدهد
- برگهای ریحان و پسته خرد شده تزئین نهایی هستند
- این سالاد به عنوان پیشغذا یا همراه پنیر قابل سرو است
“هر کاری که گوجهفرنگی میتواند انجام دهد، توتفرنگی زودتر انجام میدهد” - آلایس زاسلاوسکی
“توتفرنگیها قهرمانان خانواده توتها هستند” - نویسنده
این دستور غذایی برای مهمانیهای تابستانی و علاقهمندان به طعمهای جدید مناسب است.
