روش سریع پخت بوقلمون با زمان نصف شده
این تکنیک پخت بوقلمون با بخارپز کردن اولیه، زمان پخت را از ۳ ساعت به ۹۰ دقیقه کاهش میدهد. روشی علمی که از انرژی گرمایی بخار برای پخت سریعتر استفاده میکند.

روش سریع پخت بوقلمون با بخارپز
این روش نوآورانه پخت بوقلمون زمان سنتی ۳ ساعته را به تنها ۹۰ دقیقه کاهش میدهد. با استفاده از بخارپز کردن اولیه به مدت ۳۰ دقیقه و سپس تکمیل پخت در فر، میتوان به بوقلمونی با پوست طلایی و مغز آبدار دست یافت.
نحوه عملکرد روش بخارپز
- انرژی گرمایی بالاتر بخار نسبت به آب جوش
- پخت کارآمدتر از روشهای سنتی
- کاهش زمان پخت بدون کاهش کیفیت
تجهیزات مورد نیاز
- قابلمه بزرگ برای جایگیری بوقلمون
- قفسه آلومینیومی برای جلوگیری از تماس مستقیم
- آب به عمق چند سانتیمتر در کف قابلمه
"بخار برخلاف تصور عمومی، روشی ملایم نیست بلکه با قدرت نامرئی خود غذا را به سرعت میپزد"
این روش به ویژه برای مهمانیهای شلوغ مانند شام Thanksgiving مناسب است که زمان فر ارزش زیادی دارد. با این تکنیک هم زمان ذخیره میکنید هم به بوقلمونی با کیفیت عالی دست مییابید.




