رستوران جدید سوشی شو در نیویورک سه ستاره میشلن دریافت کرد و ماسا را شکست داد
سوشی شو، رستوران جدید در میدتاون منهتن، با دریافت سه ستاره میشلن، رستوران ماسا را که ۷۵۰ دلار برای هر نفر هزینه دارد، پشت سر گذاشت. شام برای دو نفر ۹۰۰ دلار هزینه دارد و طرفداران آن را “تجربهای نزدیک به معنوی” مینامند.

سوشی شو: پادشاه جدید سوشی نیویورک
رستوران سوشی شو که سال گذشته در میدتاون منهتن با حداقل سروصدا افتتاح شد، اکنون با دریافت سه ستاره میشلن به عنوان برترین رستوران سوشی نیویورک شناخته میشود. این رستوران که تنها چند صندلی دارد و دو نوبت در شب خدمات ارائه میدهد، توانست رستوران مشهور ماسا را که از سال ۲۰۰۸ سه ستاره داشت، با کاهش رتبه به دو ستاره پشت سر بگذارد.
ویژگیهای منحصر به فرد سوشی شو
- سرآشپک کایجی ناکازاوا از استادان برجسته سبک ایدومائه است
- این سبک مبتنی بر نگهداری ماهی با روشهای قدیمی مانند نمکزنی و ترشیاندازی است
- هزینه اوماکاسه ۴۵۰ دلار برای هر نفر است (قبل از اضافات و نوشیدنی)
- منوی ترکیبی اوماکاسه و اوکونومی تجربهای منحصر به فرد ارائه میدهد
نظرات طرفداران
“در هیچ جای خارج از ژاپن چنین تنوع و کیفیتی از سوشی ارائه نمیشود. تجربهای نزدیک به معنوی بود.” – ست رودنیتسکی
“این تکتجربه برترین تجربه سوشیای بوده که تاکنون داشتهام.” – مایکل لیگیر
رستوران ماسا در بیانیهای کاهش رتبه خود را پذیرفت اما تعهد خود را به حفظ کیفیت ادامه داد. سوشی شو تنها رستوران جدید در شمال شرق آمریکا است که سه ستاره میشلن در سال ۲۰۲۵ دریافت کرده است.




